Haberler

Mısır Egy Stitch & Tex Fuarı, 20-23 Şubat 2025 Tarihlerinde Düzenlenecek.

Mısır’ın en önemli sektörel etkinliği olan Egy Stitch & Tex Fuarı, 20-23 Şubat 2025 tarihlerinde 19. kez düzenlenecek. Afrika ve Orta Doğu’nun en büyük tekstil fuarı olarak kabul edilen bu etkinlik, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarını ağırlayacak. Aynı tarihlerde Egypt Fabric & Yarn Fuarı da eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Fuar, başta Kuzey Afrika olmak üzere tüm Afrika kıtasından profesyonel ziyaretçileri çekiyor. 2021 yılında düzenlenen fuara 13 ülkeden 587 firma ve 1.790 marka katıldı ve toplamda 34.988 ziyaretçi ağırlandı. Etiyopya, Kenya, Lesotho, Mauritius, Güney Afrika, Tanzanya, Cezayir, Fas, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Umman, Libya, Bahreyn, Kuveyt ve Lübnan’dan 1.099 profesyonel ziyaretçi, alım heyeti programı kapsamında fuara katılım sağladı.

Mısır Ticaret Bakanlığı tarafından hedef ülke olarak belirlenen Egy Stitch & Tex Fuarı, katılımcı firmalara %70 oranında destek sunuyor. Ayrıca, katılımcılara devlet destekleri konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti de veriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

TeksArge olarak, tekstil sektörüne değer katacak yenilikleri sürekli araştırıyor ve en güncel bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Bu platformu ayakta tutan en önemli destek, reklamlardan elde edilen gelirlerdir. Reklamlarımızı, sizlere en iyi deneyimi sunmak adına, mümkün olan en az rahatsız edici şekilde yerleştirmeye özen gösteriyoruz. Sizden ricamız, bu değerli içeriği sürdürebilmemiz için reklam engelleyicinizi kapatarak bize destek olmanızdır. Desteğiniz, tekstil sektöründeki gelişmeleri size ulaştırmaya devam etmemize katkı sağlayacaktır.