Haberler

Pakistan IGATEX Fuarı, 24-26 Nisan 2025 Tarihlerinde Devlet Desteğiyle Gerçekleşecek

Türkiye’nin Pakistan’a ihracatı, son 5 yılda yıllık ortalama %30 büyüme gösterdi. 2018-2019 dönemine kıyasla, 2021-2022 yıllarında ihracatta %100’e varan artışlar kaydedildi. Bu dönemde en yüksek ihracat hacmi ise, yıllık ortalama %13 büyüyerek 90 milyon dolarlık bir seviyeye ulaşan makine ve mekanik parça ürün grubunda görüldü.

Türkiye ve Pakistan arasındaki ticaretin gelişimini destekleyen unsurlardan biri de iki ülke arasında imzalanan çifte vergilendirmeyi önleme ve yatırımların karşılıklı korunması anlaşmaları oldu. Bu anlaşmalar, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesine önemli katkı sağladı.

Pakistan’da düzenlenecek IGATEX Fuarı, 24-26 Nisan 2025 tarihlerinde devlet desteğiyle gerçekleştirilecek. Bu destek, Türk firmalarının Pakistan pazarındaki etkinliğini artırmayı ve iki ülke arasındaki ticari iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

TeksArge olarak, tekstil sektörüne değer katacak yenilikleri sürekli araştırıyor ve en güncel bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Bu platformu ayakta tutan en önemli destek, reklamlardan elde edilen gelirlerdir. Reklamlarımızı, sizlere en iyi deneyimi sunmak adına, mümkün olan en az rahatsız edici şekilde yerleştirmeye özen gösteriyoruz. Sizden ricamız, bu değerli içeriği sürdürebilmemiz için reklam engelleyicinizi kapatarak bize destek olmanızdır. Desteğiniz, tekstil sektöründeki gelişmeleri size ulaştırmaya devam etmemize katkı sağlayacaktır.